Werkwijze


Ik ben | Ben jij

IK BEN

een mindful en intuïtief coach en ik werk vanuit een basishouding van eerlijkheid, betrokkenheid, respect en vertrouwen, met persoonlijke aandacht voor jou. In mijn werkwijze straal ik warmte, rust en puurheid uit. Met volle aandacht ben ik in het moment aanwezig, met oog voor dat wat er is. Niet zweverig maar stevig geaard, met beide benen op de grond.

Mijn motto is dat het goed is zoals het is, je mag zijn wie je bent. Ook ga ik ervan uit dat je veel meer kunt dan je zelf denkt. Bijna elke vorm van groei in het leven vraagt om een stukje persoonlijke groei. Voelt dat soms lastig of bijna onmogelijk? Weet dan dat het altijd mogelijk is om persoonlijk te groeien en dat je jezelf je leven lang kunt ontwikkelen.

Een belangrijke voorwaarde voor groei is acceptatie. Werkelijke groei kan er alleen zijn als je jezelf niet afwijst. Als je bereid bent om alles wat in je leeft te ontmoeten en te onderzoeken, ook de lastige gevoelens, zoals schaamte en schuld, pijnlijke en boze gevoelens. Groei vraagt dat je jezelf omarmt in alles wat je bent. Je hoeft niets ‘op te lossen’, je bent goed zoals je bent. Het gaat om de beweging.

Werkwijze tijdens wandelcoaching
Mijn werkwijze

Tijdens de wandelcoachsessies maak ik gebruik van de principes vanuit Mindful Run, Intuïtief coachen, Co-Active Coaching en Systemisch coachen.

Mindful Run is trainen/coachen op een vernieuwende effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen veel praktische ervaringsoefeningen waardoor jij weer volledig in contact komt met jezelf.

Bij het inzetten van mijn zuivere Intuïtie boor ik diepere bronnen van informatie aan die jou een grote stap verder kunnen helpen. Het gaat daarbij om de ‘onderstroom’, dat wat niet zichtbaar is, maar wel voelbaar. Dit is de laag waar de ratio niet meer de controle heeft en mijn zuivere intuïtie feilloos weet waar de schoen wringt. Hier vinden we eenvoudig duurzame oplossingen voor soms complexe vraagstukken. Op een praktische, down to earth manier ondersteun ik jou bij dat waar het werkelijk om gaat.
Wanneer we een coachvraag meer systemisch bekijken, kijken we voorbij problemen en zien waarmee ze verbonden zijn.

Co-Active Coaching gaat in de kern om de balans tussen ‘zijn’ (hoe je bent) en ‘doen’ (wat je doet). Hierbij ga ik ervan uit dat jij als mens van nature creatief, vindingrijk en compleet bent. De interactie tussen ons beiden wordt bepaald door jouw reacties. De focus is gericht op jou als geheel persoon: je persoonlijke vraagstuk is veelal verweven in meerdere dimensies van je leven.
Door middel van coaching wordt een transformatie ontlokt: elk doel, elk onderwerp van coaching is een gelegenheid om jou te ondersteunen bij jouw groei en ontwikkeling en degene te worden die je in potentie ten diepste bent.

Ik leer jou om te midden van de natuur bewust te luisteren naar je lijf in plaats van de ratio de boventoon te laten voeren. En help je te vertragen en je aandacht bij het heden te houden. Ik leer jou te voelen waar je positieve energie zit en daar bewust op af te stemmen. Met als doel je autonomie en zelfoplossend vermogen te vergroten.

Als coach bied ik het kader en de tools, jij en de natuur doen de rest.

BEN JIJ
  • gemotiveerd om actief met jezelf aan de slag te gaan
  • iemand die zichzelf een spiegel durft voor te houden
  • iemand die naar binnen durft te keren
  • in staat om volledig commitment met mij én jezelf aan te gaan
  • open en eerlijk
  • iemand die openstaat voor verandering
  • bereid de mooiste natuurlijke versie van jezelf te worden?

Kun jij met volle overtuiging zeggen dat je dit wil aangaan? En ben je er klaar voor? Plan dan een gratis kennismaking met me in. Tijdens deze kennismaking verkennen we jouw coachvraag, ervaren we of er van beide kanten een ‘klik’ is en bepalen we samen hoe het traject eruit gaat zien.

Individueel wandelcoachtraject

De wandelcoaching vindt veelal plaats in de natuurlijke omgeving van Velp/Nationaal Park de Veluwezoom, en Arnhem. De startlocatie bepalen we in overleg en kan variëren. Een wandelcoachsessie duurt ongeveer twee uur. Een geheel traject bestaat doorgaans uit 6 wandelsessies, dit is inclusief een terugblik sessie na enkele weken.

Individuele wandelcoaching, positief in beweging zijn

Tarieven

Voor een volledig coachprogramma via PYUA-COACHING bedragen de kosten €1.095,- (BTW vrij*). Dit programma bestaat uit 6 sessies van elk 2 uur.
Ook is het mogelijk om losse wandelcoach sessies in te plannen. Hiervoor geldt een uurtarief van €95,- (BTW vrij*).

* Alle coachprogramma’s en wandelcoachsessies via PYUA-COACHING zijn vrijgesteld van BTW in verband met de KOR (Kleine ondernemersregeling).

Meer info?