Werkwijze


Ik ben | Ben jij

IK BEN

een mindful en intuïtief coach en werk vanuit een basis van eerlijkheid, respect en vertrouwen, met persoonlijke aandacht voor jou. Ik straal warmte, rust en puurheid uit, ben met volle aandacht aanwezig in het moment met oog voor dat wat er is. Niet zweverig maar stevig geaard, met beide benen op de grond.

Mijn motto is dat het goed is zoals het is, je mag zijn wie je bent. Oók ga ik ervan uit dat mensen veel meer kunnen dan ze zelf denken. Bijna elke vorm van groei in het leven vraagt om een stukje persoonlijke groei. Voelt dat soms lastig of bijna onmogelijk? Weet dan dat het altijd mogelijk is om persoonlijk te groeien en dat je jezelf je hele leven lang kunt ontwikkelen.
Soms vraagt het van je om iets los te laten. Als je prestatiedrang, het gevecht aangaan of de behoefte aan controle loslaat, komt er mildheid en basisvertrouwen voor terug waarbij je kunt accepteren wat er op je pad komt.

Mijn werkwijze

Tijdens de wandelcoachsessies maak ik gebruik van de principes vanuit Mindful Run, Intuïtief coachen en Co-Active Coaching.

Mindful Run is trainen/coachen op een vernieuwende effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen veel praktische ervaringsoefeningen waardoor jij weer volledig in contact komt met jezelf.

Bij het inzetten van mijn zuivere Intuïtie boor ik diepere bronnen van informatie aan die jou een grote stap verder kunnen helpen. Het gaat daarbij om de ‘onderstroom’, dat wat niet zichtbaar is, maar wel voelbaar. Dit is de laag waar de ratio niet meer de controle heeft en mijn zuivere intuïtie feilloos weet waar de schoen wringt. Hier vinden we eenvoudig duurzame oplossingen voor soms complexe vraagstukken. Op een praktische, down to earth manier ondersteun ik jou bij dat waar het werkelijk om gaat.

Co-Active Coaching gaat in de kern om de balans tussen ‘zijn’ (hoe je bent) en ‘doen’ (wat je doet). Hierbij ga ik ervan uit dat jij als mens van nature creatief, vindingrijk en compleet bent. De interactie tussen ons beiden wordt bepaald door jouw reacties. De focus is gericht op jou als geheel persoon: je persoonlijke vraagstuk is veelal verweven in meerdere dimensies van je leven.
Door middel van coaching wordt een transformatie ontlokt: elk doel, elk onderwerp van coaching is een gelegenheid om jou te ondersteunen bij jouw groei en ontwikkeling en degene te worden die je in potentie ten diepste bent.

Ik leer jou om te midden van de natuur bewust te luisteren naar je lijf in plaats van de ratio de boventoon te laten voeren. En help je te vertragen en je aandacht bij het heden te houden. Ik leer jou te voelen waar je positieve energie zit en daar bewust op af te stemmen. Met als doel je autonomie en zelfoplossend vermogen te vergroten.
Dit is waar ik voor sta en hoe ik jou graag coach.

Als coach bied ik het kader en de tools, jij en de natuur doen de rest.

BEN JIJ
  • gemotiveerd om actief met jezelf aan de slag te gaan
  • iemand die zichzelf een spiegel durft voor te houden
  • iemand die naar binnen durft te keren
  • in staat om volledig commitment met mij én jezelf aan te gaan
  • open en eerlijk
  • iemand die openstaat voor verandering
  • bereid de mooiste natuurlijke versie van jezelf te worden?

Kun jij met volle overtuiging zeggen dat je dit wil aangaan? En ben je er klaar voor? Plan dan een gratis kennismaking met me in. Tijdens deze kennismaking verkennen we jouw coachvraag en bepalen we samen hoe het traject eruit gaat zien.

Individueel wandelcoachtraject

De wandelcoaching vindt in principe plaats in de natuurlijke omgeving van Velp, Nationaal Park de Veluwezoom, en Arnhem. De startlocatie is in overleg en kan variëren. Een wandelcoachsessie duurt ongeveer twee uur. Een geheel traject bestaat uit 6 wandelsessies, inclusief een terugblik sessie na enkele weken.

positief in beweging

Tarieven en vergoedingsmogelijkheden

Tarieven

Voor een volledig coachprogramma van 3 maanden (inclusief kennismaking) via PYUA-COACHING bedragen de kosten €995,- (BTW vrij*). Dit programma bestaat uit 6 sessies van elk 2 uur.
Ook is het mogelijk om losse wandelcoach sessies in te plannen. Hiervoor geldt een tarief van €85,- (BTW vrij*) per uur.

* Alle coachprogramma’s en wandelcoachsessies via PYUA-COACHING zijn vrijgesteld van BTW in verband met de KOR (Kleine ondernemersregeling).

Het is ook mogelijk om een trainings-/coachingsprogramma met mij als gecertificeerd coach via Mindful Run te volgen. Hiervoor bedragen de kosten eveneens €995,- (BTW vrij). Dit programma bestaat uit 6 sessies van elk 2 uur. Daarnaast bestaat ook hier de mogelijkheid om losse trainings-/coachsessies met mij in te plannen. Hiervoor geldt een tarief van €85,- per uur (BTW vrij).

Tip: via het STAP portaal (Stimulering ArbeidsmarktPositie) van het UWV kun je een STAP-budget aanvragen, waarmee het trainings-/coachtraject via Mindful Run volledig bekostigd kan worden. Kijk verder onder vergoedingsmogelijkheden.

Vergoedingsmogelijkheden

Overweeg je om een coachtraject in te gaan? Dan hoeft dat nog niet te betekenen dat je ook alles zelf moet betalen.

Vanaf 1 maart 2022 kunnen werkenden en werkzoekenden vanaf 18 jaar bijvoorbeeld via het STAP portaal (Stimulering ArbeidsmarktPositie) van het UWV een STAP-budget aanvragen. De subsidieregeling STAP-budget vervangt het huidige systeem van fiscale aftrek van scholingskosten. Klik hier voor meer informatie over het STAP-budget.
Naast het mogelijke voordeel van deze subsidieregeling, wil je werkgever hier in veel gevallen ook graag in ondersteunen. Afhankelijk van je persoonlijke situatie zijn er dus verschillende vergoedingsmogelijkheden.

Meer info?