Testimonials


“Door het wandelcoachtraject bij Angelique te volgen, heb ik weer geleerd mijn lijf te voelen. Ik kan hierdoor veel beter in het hier en nu zijn, wat maakt dat ik van hele kleine dingen kan genieten. De zon op je gezicht voelen, je verwonderen hoe iets is ontstaan of weer opbloeit, de tijd nemen om iets goed te bekijken, horen, voelen of ruiken…. Een niet onbelangrijk punt is dat ik rust als nuttig ben gaan ervaren. Een heel groot leermoment voor mij. Ik zie daardoor in wat op dit moment echt belangrijk voor mij is en kan daardoor makkelijker keuzes maken die voor mij goed zijn. Een positief bijkomend effect is dat dit ook weer doorwerkt in relatie tot anderen. Het besef dat als het goed met mij gaat ook gunstig is voor anderen vind ik een openbaring. En als het even wat minder gaat, is dat ook geen ramp, als ik maar naar mijn lijf blijf luisteren. Mijn lijfspreuk voor de komende tijd: “Alles wat ik nodig heb, is in mij aanwezig!’. Ik kan oprecht zeggen, Angelique, dank dat je me dit alles hebt laten inzien.”
– Brenda

“Angelique heb ik leren kennen tijdens de opleiding Intuïtief Coachen en Adviseren. Zowel tijdens als na de opleiding vond ik het fijn om met Angelique te werken, omdat ze haar intuïtie combineert met haar brede ervaring als HRM adviseur. Dit maakt dat ze in haar coaching snel aanvoelt waar het knelt, maar dat ze dit ook snel kan vertalen naar de dagelijkse praktijk van de klant waar ze op dat moment mee werkt.”
– Mariëlle

“Angelique is zeer intuïtief en gevoelig en weet vanuit een sterke verbinding met de klant de juiste snaar te raken. Ze is rustig en biedt veiligheid waardoor je als coachee dat kan onderzoeken waar het echt over gaat. Ze weet je daarbij net dat duwtje te geven dat nodig is om de stappen te zetten die nodig zijn. Ik kan Angelique echt aanbevelen als coach!”
– Martijn